INGYENES SZÁLLÍTÁS csomagpontra történő rendelés esetén!

Amigo Blog

2023 legdivatosabb táskái tavaszra és nyárra

2023.03.23 07:00
2023 legdivatosabb táskái tavaszra és nyárra

Idénre is meghatározták már azokat a darabokat a táskák közül, hogy melyek uralják majd a piacot. Összegyűjtöttünk nektek párat, amelyek beszerzésével nem lőhettek mellé, ha szeretnétek követni az aktuális trendeket.

A félhold alakú táskák

Néhány szezonnal korábban a Bottega Veneta divatház mutatta be a “pouch bag” táska modellt, amihez azóta is szívesen nyúlnak a divattervezők. A Bottega most a félhold alakú táskával lepte meg a nagyérdeműt, amelyeket főként bőrből készítenek, és rengeteg színben elérhetőek. A forma meghódította a táskaipart, hiszen több divattervező is átvette ezt a mintát.

Vissza a 2000-es évekbe!

A 2000-es évek divatja még ma is inspirációként szolgál számos tervezőnek: sokan nyúlnak vissza ehhez az időszakhoz ruhák, cipők és egyéb kiegészítők megalkotásakor, így van ez a táskák esetében. A 2023-as tavaszi-nyári trendek bemutatásán a tervezők többször is megjelenítették ezt a korszakot a kollekciójukban. Így tett például a Givenchy is, amely bemutatóján a modellek farmer ruhákba bújtak, szettjüket pedig farmer táskák koronázták meg.

Ezüst színű táskák

A tavasz és a nyár a napfényről szól, ami jól passzol az aranyhoz. Ebben a szezonban ennek ellenére az ezüst lesz a befutó mind a táskák, mind a kiegészítők terén. 

Szín, szín és még több szín!

Az idei, 2023-as szezon legtrendibb női táskái színesek, előtérbe kerülnek az élénkebb áranyalatok, mint például a zöld, a narancssárga, a sárga vagy éppen a kék. A tervezők természetesen nem feledkeztek meg az év színéről, a Viva Magenta-ról - ilyen áranyalatú táskák is széles körben elérhetőek a piacon. 

A legmegosztóbb darab: az övtáska

Sokan utálják és persze olyanok is akadnak, akik imádják az övtáskákat, amelyek 2023-ban is velünk maradnak. A sportos szettekhez kiváló választás lehet egy ilyen darab. A tervezők már többféle színben és méretben megalkották ezeket a táskákat, így mindenki megtalálhatja azt, amelyik illik a stílusához!

Fedezd fel az Amigotáska kínálatát, ahol megtalálhatod a 2023-as tavaszi, nyári szezon kedvenceit!