INGYENES SZÁLLÍTÁS csomagpontra minden termékre!

Amigo Blog

Mit érdemes tudni az Anekke táskákról?

Anekke termékek rendkívül nagy népszerűségnek örvendenek a hölgyek körében, ami nem véletlen: kiváló minőségű táskák, esernyők érhetőek el kínálatunkban a márkától. Utánanéztünk az Anekke történetének: honnan indult, milyen hivatásuk van, miről kapta a nevét a vállalat.

Hogyan gondoskodj táskáidról megfelelően?

Egy karcolással vagy apró folttal kezdődik, majd a hőn szeretett táskádon annyi hiba jelenik meg, hogy szinte már rá sem ismerni az egykor divatos darabra. A táskák karbantartására kevesen gondolnak, azonban kiemelten fontos, ha hosszú éveken keresztül szeretnénk használni kedvenc darabjainkat. Összeszedtünk néhány tippet, amelyekkel könnyen és egyszerűen ápolhatjuk táskáinkat. Lássuk is őket!

Így szagtalaníthatod a műbőr táskádat!

Talán már te is találkoztál a jelenséggel, amikor új táskát vagy pénztárcát vásároltál, hogy kellemetlen műanyag vagy éppen “állott” szaga volt. Ennek a jelenségnek a megoldására hoztunk most tippeket! 

Könnyebb esetben egy egyszerű házi praktika segítségével könnyen orvosolható a probléma, azonban, ha makacs helyzettel állunk szemben, akkor kicsit összetettebb a dolog, de nem lehetetlen a szagtalanítás!

A műbőr egy bőr utánzat, bőrhelyettesítő, ami műanyagból készül ipari körülmények között. Ettől a szagtól nehéz megszabadulni, ám néhány trükköt bevethetünk! 

Karácsonyi ajándék tippek az Amigotáskától

Elérkeztünk az év legjobban várt időszakához, hamarosan a családdal együtt üljük körbe a karácsonyfát, és fogyasztjuk a finomabbnál finomabb ételeket, amelyek után kezdődhet is az ajándékozás. Ha bizonytalan vagy, mit ajándékozz szeretteidnek idén karácsonykor, akkor jó helyen jársz, ugyanis összegyűjtöttünk néhány ötletet, amelyeknek garantáltan örülni fognak! 

Táskák férfiaknak - az Amigotáska kedvencei

A legtöbb férfi számára egy női táska felér egy feneketlen galaxissal, ennek ellenére nekik is szükségük van egy-egy olyan darabra, amiben magukkal vihetik a hétköznapi, gyakran használt tárgyaikat. Összeszedtük azokat a darabokat, amelyek időtállóak és praktikusak is egyben!

A nők és a táska vásárlás

Manapság a nők többsége a táskáját a cipő színéhez igazítja, hogy passzoljanak egymáshoz, azonban ez nem szigorúan követendő, hiszen rengeteg stylist arra ösztökél minket, hogy merjünk színeket használni. 

Őszi táskák az Amigotáska kínálatából

Ősszel újra visszatérünk a megszokott rutinunkhoz, hiszen ebben az időszakban ismét a munkánkra vagy az iskolára helyeződik a fókusz. A hétköznapok zsúfolttá válnak a teendőktől, amelyekhez szeretnénk segíteni kiválasztani a megfelelő táskát.

2022.10.06 07:00
Táska impregnálása

Hogyan kerüld el, hogy elázzon, illetve beázzon a táskád az esős napokon? Miként tehetnéd ellenállóvá a csapadékos időjárás kellemetlenségeivel szemben? Tedd vízhatlanná impregnáló segítségével!