Női műbőr táska 20% kedvezmény --» taskam20 kuponkóddal

INGYENES SZÁLLÍTÁS csomagpontra történő rendelés esetén!

Klubtagság

MIÉRT ÉRI MEG AZ AMIGÓTÁSKA TÖRZSVÁSÁRLÓJÁNAK LENNI?

Mert regisztrált vásárolóinknak időnként hűségpontgyűjtő akciót hirdetünk, amiknek időtartama alatt minden, az amigotaka.hu-n leadott rendelés után hűségpontokat lehet gyűjteni. A hűségpontok mennyisége az aktuálisan adott akciónk függvénye. A hűségpontokat akár rögtön a következő vásárlás alkalmával felhasználhatod, vagy szépen összegyűjtesz egy nagyobb adagot és akkor használod fel, amikor a legjobb lesz számodra. És még egy nagyon fontos:

Regisztrációkor azonnali 500 forintnak megfelelő hűségpont jár! Amelyet minimum 5000.- Ft vásrálás esetén tudsz felhasználni.

A HŰSÉGPONTOKRÓL

A törzsvásárlói rendszerhez történő csatlakozáshoz elengedhetetlen, hogy regisztrálj oldalunkra. Ez a világ legegyszerűbb művelete lesz, csupán meg kell adnod néhány adatot a jobb felső sarokban található fülön. A hűségpontokat csakis a regisztrált vásárlóink tudják gyűjteni, így ez a művelet mindenképp szükséges ahhoz, hogy Te is az egyre bővülő Amigótáska törzsvásárlói közösség része lehess.

Regisztrálok

Sose felejtsd el, hogy a pontgyűjtéshez, vagy azok beváltásához lépj be a fiókodba, hisz, ha véletlenül regisztráció nélkül adod le a rendelésed, akkor sajnos a hűségpontok nem kerülnek jóváírásra!

MEDDIG HASZNÁLHATOD FEL A PONTOKAT?

Az akciós időszak alatt megszerzett hűségpontok egy év letelte után törlődnek, rendszerünkben nem őrízüük meg, így érdemes minél hamarad levásárolnoda gyűjtött pontjaidat!

NÉHÁNY FONTOS RÉSZLET A HŰSÉGPONTRENDSZERRŐL

► A hűségpontokat akciós termékekre is fel tudod használni!
Kuponfelhasználás esetén szintén felhasználhatod a hűségpontjaidat.
► A hűségpontjaidat belépés után a jobb felső sarokban található menüpont alatt tudod ellenőrizni.
► Pontjaidat a vásárlás oldalon tudod majd beváltani.
► Minden esetben a kifizetett és átvett csomagokért írjuk jóvá a hűségpontokat. Át nem vett és nem kifizetett rendelésekért nem áll módunkban hűségpontokat adni, illetve elállás esetén a hűségpontok levonásra kerülnek minden esetben.
► Fontos! A hűségpontjaid a jóváírást követően 180 napig érvényesek! Ezután törlődni fognak.
► Ne feledd, a minimális rendelési limitet a hűségponttal csökkentett árnak kell elérnie, nem az eredeti árnak!

Regisztrálok